Zoeken Verstuur
Select your language SaveMii Nederlandse online winkel SaveMii Engelse online winkel SaveMii Duitse online winkel SaveMii Franse online winkel SaveMii Spaanse online winkel

Buiten Nederland

In vele gevallen wordt geprobeerd de scherpste prijzen te hanteren. Mocht het aantoonbaar zijn dat we hier niet aan voldoen vernemen wij dit graag van u. Er zal dan getracht worden het bedrag van het product voor u aan te passen.
 
Er wordt verder de mogelijkheid geboden op de website om een zakelijke account aan te maken indien u regelmatig zult afnemen, in grotere aantallen of verschillende producten. U dient na het aanmaken van uw account ons te benaderen via het [contact] formulier, er zal dan bij goedkeuring van uw aanvraag een andere prijsklasse worden gehanteerd.
 
Om in aanmerking te komen voor intracommunautaire levering vanuit Nederland is het van belang dat uw bedrijf is gevestigd in een andere lidstaat binnen de EU. Ook is uw btw-identificatienummer van groot belang, zodat wij uw leveringen eventueel kunnen belasten met 0% btw.
Algemene voorwaarden|Disclaimer|Privacy statement