Zoeken Verstuur
Select your language SaveMii Nederlandse online winkel SaveMii Engelse online winkel SaveMii Duitse online winkel SaveMii Franse online winkel SaveMii Spaanse online winkel

Twitter

SAVE-Mii is als internetonderneming constant op zoek naar nieuwe manieren en nieuwe producten om u deze aan te bieden. Wij proberen dit op het gebied van spelcomputers, accessoires en overige electronica. Via onze Twitter pagina houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom SAVE-Mii. Klik [hier] om ons te volgen op Twitter!
 
Wat is Twitter?
Twitter maakt het mogelijk om via kleine blogberichten gratis de mensen om u heen te vertellen wat u aan het doen bent op dat moment. Via deze razend populaire tool houden wij u vanaf nu op de hoogte van nieuwe ontwikkeling, blogberichten en nog veel meer nieuws rondom SAVE-Mii.
 
Hoe werkt het?
Volg ons op Twitter via www.twitter.com/kamwen_savemii en klik op follow. U ontvangt vanaf dat moment alle SAVE-Mii tweets in uw Twitter account. Maakt u nog geen gebruik van Twitter? Ga dan naar www.twitter.com en klik op de button Get Started-Join!
 
Algemene voorwaarden|Disclaimer|Privacy statement