Zoeken Verstuur
Select your language SaveMii Nederlandse online winkel SaveMii Engelse online winkel SaveMii Duitse online winkel SaveMii Franse online winkel SaveMii Spaanse online winkel

Facebook

SAVE-Mii is als internetonderneming constant op zoek naar nieuwe manieren en nieuwe producten om u deze aan te bieden. Wij proberen dit op het gebied van spelcomputers, accessoires en overige electronica. Via onze Facebook pagina houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom SAVE-Mii. Klik [hier] om ons te volgen op Facebook!
 
Wat is Facebook?
Facebook is een zogenaamde social networking site. Dit is een website die je toelaat een netwerk uit te bouwen met vrienden of collega’s. De site is nog maar sinds 2004 online maar kent ondertussen al miljoenen leden. Via deze razend populaire tool houden wij u vanaf nu op de hoogte van nieuwe ontwikkeling, blogberichten en nog veel meer nieuws rondom SAVE-Mii.
 
Hoe werkt het?
Volg ons op Facebook via facebook.com/savemii, klik vervolgens op de button: "toevoegen als vriend". U kunt SAVE-Mii vanaf dat moment volgen met uw account. Maakt u nog geen gebruik van Facebook? Ga dan naar www.facebook.com en klik op de button: "Registreren"!
 
Algemene voorwaarden|Disclaimer|Privacy statement