Zoeken Verstuur
Select your language SaveMii Nederlandse online winkel SaveMii Engelse online winkel SaveMii Duitse online winkel SaveMii Franse online winkel SaveMii Spaanse online winkel

FAQ: Frequently Asked Questions

Wat kost een softmod?
Een software matige aanpassing aan uw Wii kost 35 euro en in vele gevallen op dezelfde dag van afgifte af te halen.
 
Waarom uw Wii Softwarematig modificeren?
Het softmodden van uw Wii zorgt ervoor dat u uw backups kunt uitlezen, Homebrew applicaties en programma's kunt installeren en gebruiken, doormiddel van bijvoorbeeld de WAD manager. Verder kan het toegang bieden tot een harde schijf of sd kaart die aan is gesloten is op uw Wii.
 
Hoe werkt het ombouwen?
Door middel van software wordt uw Wii aangepast, uw wii hoeft hiervoor niet open gemaakt te worden, waardoor de garantie blijft behouden.
 
Kan dit met elke Wii?
Het software matig aanpassen van uw wii kan in principe met elke Wii, wel is het zo dat u met de nieuwere Wii's in omloop niet lukt om uw backup spellen af te spelen via een zelf aangemaakte DVD schijf. Het aanroepen van een USB apparaat zoals een harde schijf of verwisselbare media zoals een SD kaart is nog wel mogelijk. Bovenstaande geldt doorgaans voor Wii's met serienummers die beginnen met "LEM", "LEH285" of "LEF21" en hoger.
 
Zijn er beperkingen?
Er zijn weinig beperkingen. U kunt gewoon online blijven met uw WII. U kunt alleen geen systeemsoftware updates installeren, omdat de kans bestaat dat de software die wij voor u hebben geinstalleerd niet meer werkt. De online update's en updates van spellen worden automatisch geblokkeerd indien deze door ons softwarematig wordt aangepast.
 
Heb ik garantie op de software / Wii?
Mocht het gebeuren dat uw Wii niet meer werkt om wat voor reden dan ook tijdens het softwarematig aanpassen, dan proberen wij het probleem te verhelpen. Wij geven geen garantie indien u zelf een poging gedaan heeft om applicaties of bestanden te verwijderen of te installeren, wij geven ook geen garantie indien u toch een update heeft gedaan op uw Wii.
 
Repareren wij ook Wii's?
Ja wij repareren ook defecte of gebrickte wii's u kunt de Wii bij ons lang brengen of opsturen. Voor meer informatie [klik hier].
Algemene voorwaarden|Disclaimer|Privacy statement