Zoeken Verstuur
Select your language SaveMii Nederlandse online winkel SaveMii Engelse online winkel SaveMii Duitse online winkel SaveMii Franse online winkel SaveMii Spaanse online winkel

Disclaimer

Het softwarematig aanpassen van uw systeem of product is in Nederland geen illegale handeling. Er wordt geen gepatenteerde software aangepast en er wordt ook op geen enkele andere manier inbreuk op patenten gemaakt.
 
Het is in Nederland volgens de auteurswet artikel 32a, verboden om kopieŽn van software en of games in bezit te hebben waarvan het origineel of een licentie daarvan niet in bezit is. Het doel van het softwarematig aanpassen is dan ook om backup's te kunnen spelen of te maken van het origineel welke of waarvan de licentie uw bezit is en het kunnen installeren van homebrew software. Door uw systeem softwarematig aan te laten passen bij SAVE-Mii - Games & Electronics verklaart u geen spellen of software te zullen gebruiken waarvan het origineel of licentie niet in uw bezit is.
 
SAVE-Mii - Games & Electronics is op geen enkele manier aansprakelijk indien toch kopieŽn worden gebruikt waarvan het origineel of licentie niet in uw bezit is. Als er op deze website over backup wordt gesproken wordt daarmee gerefereerd aan een backup waarvan het originele exemplaar of licentie in bezit is.
 
Voor overige vragen kunt u ons altijd [mailen] of benaderen via het [contactformulier].
Algemene voorwaarden|Disclaimer|Privacy statement