Zoeken Verstuur
Select your language SaveMii Nederlandse online winkel SaveMii Engelse online winkel SaveMii Duitse online winkel SaveMii Franse online winkel SaveMii Spaanse online winkel

Over het bedrijf SAVE-Mii

Welkom bij SAVE-Mii; Nederlands grootste en meest uitgebreide online winkel voor spelcomputers, smartphones, tablets, accessoires en reparaties.

Oprichting
SAVE-Mii is een jonge organisatie en uitgegroeit tot een grote webwinkel. Begin 2005 ben ik tijdens mijn studie elektrotechniek en bouwkunde begonnen aan het bouwen van deze website. In de loop der jaren heb ik een passie opgebouwd voor de oudere retro spelcomputers, naast alle nieuwe generaties spelcomputers. In 2009 is het repareren van spelcomputers, smartphones en tablets er als een tweede passie bij gekomen.

Service
SAVE-Mii staat voor uitstekende service. We zijn 24/7 bereikbaar per e-mail: info@save-mii.com voor alle vragen. Wij presenteren onder andere de merken Talismoon, XCM, Xecuter en Pega.

Reparaties
SAVE-Mii heeft geen fysieke showroom maar wel een afhaaladres en postadres, welke ook bereikbaar is voor uw reparaties of defecten. Hiervoor kunt u op werkdagen tussen 12.00-17.00 een afspraak voor maken. In vele gevallen kunt u ook wachten op uw reparatie.

Nieuwe producten en dropshipping
Wij staan altijd open voor nieuwe producten en merken. Mist u een product? Wij horen het graag! De mening van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Ook kunnen wij dropshippen en nemen we graag producten en merken op met het dropshipping principe, neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Bestellen via de website
Bestelt u in de webwinkel SAVE-Mii op werkdagen voor 16:00 uur en betaalt u met PayPal of bankoverschrijving dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden (mits het product op voorraad is). U zult uw bestelling dan de volgende dag ontvangen. Bij handmatige bank overschrijving of verzending naar het buitenland zal uw bestelling na circa twee tot vier werkdagen worden aangeboden.

Bedrijfsgegevens
SAVE-Mii - Games & Electronics
Paul Cezannehof 25
3544 KC Utrecht, Nederland

KvK Nummer: 63645610
BTW Nummer: NL002304279B65

NAAM: L.X. Huang
SNS BANK: 8839388125
IBAN: NL97SNSB8839388125
BIC: SNSBNL2A
Algemene voorwaarden|Disclaimer|Privacy statement